Fiskeguide för privatpersoner

Fiskeguide för privatpersoner

Är du en van fiskare eller vill du lära dig mer om fiske så kan en tur till Dalälven för att fiska lax och öring ge dig en stor upplevelse. Laxguiden erbjuder fiskeguide för privatpersoner men också företagsfiske vid Älvkarleby Fiskecamping. Här kan du ensam eller tillsammans med din familj eller vänner, få både utbildning i fiske men också vägledning vid laxfiske utav en professionell fiskare. Vi kan tillhandahålla med all utrustning som du behöver för att fiska lax. Vill du stanna över en helg har vi campingstugor för uthyrning. Vi har också en restaurang på området.

 

Fiska vid Älvkarleby Fiskecamping

Älvkarleby Fiskecamping ligger cirka 3 mil öster om Gävle och 14 mil norr om Stockholm. På campingplatsen finns uppställningsplatser för husvagnar och tält men vi kan också erbjuda campingstugor som du kan hyra. I området finns restaurang och en fiskebutik där du kan köpa utrustning, bete och mycket annat. Vi tillhandahåller också med fiskeguide för privatpersoner som vill lära sig mer om att fiska lax och få lite vägledning för att öka sina möjligheter att få upp en fisk. Kontakta oss för mer information om hur vi kan ge dig en stor fiskeupplevelse vid Älvkarleby Fiskecamping. 

Boka en fiskeguide till din nästa aktivitet

Kontakta oss för att fiska lax, röding, gös, gädda, abborre eller havsöring i Gävleborg - vi utgår från Älvkarleby Fiskecamping. Följ med oss på ett fantastiskt fiskeäventyr - vi utformar paketpris efter kundens behov & önskemål!