Fiskeguide för företag

Fiskeguide för företag

När du planerar ditt företags nästa personalevent kanske ett event ute i naturen skulle kunna bidra till en avkopplande och stressfri sammankomst där personalen samtidigt får passa på att träna på sina fiskekunskaper. Vid våra fisketurer får personal och chefer umgås under lugnare former men samtidigt sträva mot samma mål, att få napp. Vi på Laxguiden erbjuder fiskeguide för företag som vill samla sin personal under lite trevligare och mer rogivande former. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt event för personalen mer spännande och upplevelserikt.

 

Att fiska lax vid Älvkarleby

Laxguiden erbjuder fiskeguide för företag vid Älvkarleby Fiskecamping. I våra vatten finns det rikligt med lax och öring vilket nästan är en garanti för att vi kan lova att ni kommer att få napp. Ni bestämmer själv om ni vill boka en heldag eller om ni vill stanna kvar över natten i våra campinghus. Om ni vill kombinera ert företagsfiske med en konferens kan vi tillhandahålla med moderna konferenslokaler och all service som ni behöver kring er konferens. Självklart finns restaurang på området men också fina och natursköna strövområden för avkopplande promenader. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med att ge personalen en härlig fisketur vid Älvkarleby. 

Boka en guidad fisketur

Vi erbjuder fantastiska fiskeäventyr utformade efter dina behov & önskemål. Som en del av Älvkarleby Laxfiske & Camping har vi möjlighet att erbjuda helhetsupplevelser till paketpris med mat, boende och äventyr som sent skall glömmas.