Älvkarleby Fiskecamping

Älvkarleby Fiskecamping

Söker du efter spännande upplevelser i naturskön miljö kan ett besök på Älvkarleby Fiskecamping vara alternativet för dig. Här har du möjlighet att få guidade fisketurer på Dalälven, i Sveriges bästa fiskevatten för lax och havsöring, där du får lära dig allt du behöver veta om att fiska lax. Vi kan också hjälpa ditt företag att ordna ett mycket lyckat företagsevent där ni kan kombinera en företagskonferens med företagsfiske. Området har också vacker natur, restaurang, café och det finns också möjlighet att anordna grillkvällar, ta en bastu, även bastuflotte på Dalälven, och mycket annat.

 

Om Älvkarleby

Älvkarleby Fiskecamping grundares år 1988 och ägs idag av Niklaus Storås, även känd som Laxguiden. Det borgar för att de som besöker campingen och som vill lära sig att fiska lax och få vägledning till att fånga de stora laxarna har fått oanade möjligheter att lyckas. Idag kan vi erbjuda privatpersoner fiskeguider men även tillhandahålla med konferenslokaler i kombination med företagsfiske. Vår camping har plats för 150 husvagnar, 30 tält samtidigt som vi har över 30 campingstugor för uthyrning. Kontakta oss om du vill få mer information om företagsfiske, fiskeguider eller om du vill hyra plats på vår camping.

Boka en fiskeguide till din nästa aktivitet

Kontakta oss för att fiska lax, röding, gös, gädda, abborre eller havsöring i Gävleborg - vi utgår från Älvkarleby Fiskecamping. Följ med oss på ett fantastiskt fiskeäventyr - vi utformar paketpris efter kundens behov & önskemål!