Teambuilding med laxfiske

Att kombinera en personalkonferens med aktiviteter där gruppen tillsammans får lösa olika uppgifter skapar en sammansvetsad grupp som förstår varandra bättre. Vi kan erbjuda dig moderna konferenslokaler med naturnära aktiviteter som bland annat laxfiske i Älvkarleby, med eller utan övernattning för din personal.

När ditt företag ska genomföra aktiviteter för personalen är ett förslag att ni genomför en personalkonferens i naturskönt område där ni även har möjligt att utföra laxfiske. Att fiska lax är en spännande upplevelse som definitivt kräver lagarbete i olika former. Laxguiden kan i samarbete med Älvkarleby Fiskecamping erbjuda företag teambuilding och personalkonferenser som kan kombineras med olika aktiviteter som bland annat laxfiske men också andra tjänster som kanotpaddling, sportaktiviteter, vandringsleder, cykelturer, bastuflotte och tipspromenad. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan göra din personalkonferens till en av årets höjdpunkter.

 

Få sammansvetsad personal med laxfiske

Hos oss kan ni utföra flera natursköna aktiviteter som laxfiske, kanotfärder, bastuflotte, vandringsleder, cykelturer och mycket annat i samband med att ni håller teambuilding. Att kombinera en personalkonferens med möjligheten för personalen att vistas och utföra olika aktiviteter tillsammans i rogivande och harmoniska naturmiljöer ger resultat. Vi har moderna och välutrustade konferenslokaler där ni kan hålla konferenser och en restaurang där ni kan inta era måltider. Vill ni stanna i fler dagar finns övernattningsmöjligheter både i stuga eller på vår camping. Våra serviceinriktade medarbetare gör sitt yttersta för att göra er vistelse hos oss så angenäm och effektiv som möjligt.

 

Laxfiske i Älvkarleby

Älvkarleby erbjuder en av Sveriges mest lax-rikaste vatten. Här kan ni få lära er hur man fiskar lax av våra erfarna och skickliga guider. Att fiska lax kräver finess och fokus vilket bidrar till att personalen får en upplevelse som kräver samarbete. Möjligheten att någon eller några får upp en lax är mycket stora, vilket garanterat kommer att vara ert events höjdpunkt. För de i personalen som föredrar andra aktiviteter går det att paddla kanot på älven eller ta en cykeltur i de vackra omgivningarna.

 

Kontakta oss för att diskutera ditt event

Vi på Laxguiden har under många år erbjudit guidade turer för laxfiske i en av våra mest lax-rikaste älvar. Nu kan vi i samarbete med Älvkarleby Fiskecamping erbjuda företagsfiske i samband med att företag håller personalkonferenser. Campingen utgör en yta av 106 000 kvadratmeter och kan erbjuda övernattningsstugor, campingplatser och tältplatser. På området finns restaurang, butik och fiskeutrustning att hyra. Våra guider är proffs på laxfiske och hjälper er att snabbt komma igång med ert fiske i älven. Du är välkommen att kontakta oss för att få tips och rådgivning kring ert företagsevent, utan att ni förbinder er för något.