Fiskeguide till företag i Gävleborg

Vi rekommenderar dig att boka in ett företagsevent i Älvkarleby med inriktning på fiske av havsöring och lax. Tillsammans med en fiskeguide får ni komma ut i naturen och pröva fiskelyckan under en avkopplande stund. Att fiska är en trivsam aktivitet som bjuder in till både stillsamma samtal och naturskön harmoni. Det perfekta sättet att spendera en kick-off eller annan temadag med företaget.

För dig som vill arrangera ett företagsevent i Gävleborg kan fiske vara den ultimata upplevelsen. Tillsammans får ni komma ut i naturen och pröva fiskelyckan under en avkopplande stund. Att fiska är en trivsam aktivitet som bjuder in till både stillsamma samtal och naturskön harmoni. Det perfekta sättet att spendera en kick-off eller annan temadag med företaget. Med våra skickliga guider når ni de bästa platserna och har bästa möjliga chans till fiskelycka i Gävleborgs län. Här kan ni bland annat fiska följande:

  • Öring
  • Harr
  • Röding

Låt en av våra skickliga fiskeguider ta hand om er

I Gävleborgs län finns en stor variation av fiskemöjligheter. Här kan ni fiska efter en rad olika arter inklusive laxfiske. Arter som öring, harr och röding trivs särskilt bra i vattnet i trakten. I området finns mer än 3 000 sjöar, omkring 300 mil strömmande vatten och runt 18 mil kuststräcka. De största vattendragen är Ljusnan och Dalälven. Med en av våra skickliga fiskeguider vid er sida får ni se de bästa fiskeplatserna. Kontakta oss för att få veta mer om upplägg och vilka möjligheter som finns.

Fördelar med en guidad fisketur

Några av fördelarna med att anlita en professionell guide under fisketuren är att vi har koll på alla fiskeregler och fiskevårdsområdet i trakten. Reglerna kan gälla fiskens minimimått, vilka tider på året ni får fiska och vilka redskap som är tillåtna. Då kan ni själva bara följa med och njuta utan att behöva lägga tid och energi på det praktiska. Vår guide kommer även ta hand om frågor som fiskekort och se till att det finns rätt utrustning att tillgå under fisketuren.

Laxguiden till er tjänst

Laxguiden kan guida er rätt för att hitta vanlig lax eller regnbågslax. Ni får tillgång till rätt utrustning och blir lotsade till de bästa platserna i området för att hitta fisken ni önskar. Vi tar er ut via båt eller hittar de bästa fiskeställena på land. Det finns även möjlighet att boka boende och logi i vackra Gävleborgs län för företagsfiske via Laxguiden. Ta gärna kontakt med oss redan idag så får ni svar på alla frågor och funderingar kring det praktiska.

Friskvårdsbidrag vid sportfiske

En sak som är bra att känna till är att sportfiske numera är godkänt för friskvårdsbidrag. Det ses av Skatteverket som en friluftsaktiviteter och naturupplevelser med inslag av motion och innebär att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till fisketuren. Du kan använda bidraget till fiskekort eller den utrustning som behövs för att utöva sportfiske. När du bokar med Laxguiden får du även mat och fika i priset, vi tycker om att ta pauser och samla krafterna emellanåt för att kunna hålla fokus på fisket länge.

Satsa på teambuilding i vacker miljö

En tur med oss som fiskeguide kan ni själva skräddarsy så att den passar era önskemål. I en grupp finns olika erfarenhetsnivåer och förväntningar. En del vill vara ute länge och maxa medan andra gärna växlar med andra aktiviteter. Boka en guide för företagsfiske och fiska lax på nästa kick-off med företaget. Givetvis kan ni bli fotograferade och stoltsera med era fångster. För företag i Gävleborgs län är det här den ultimata teambuildingen. Frisk luft och vacker natur fyller på med ny energi.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Laxguiden i Gävleborgs län - vi arrangerar fiskeäventyr för hela företaget. Vi samarbetar med Älvkarleby Fiskecamping som erbjuder våra gäster konferenslokal, mat, boende, fiskeutrustning och allt du behöver inför din fisketur.