Fiska lax på Älvkarleby Fiskecamping

Att kombinera företagets konferens med att fiska lax tillsammans med din personal är en perfekt kombinationen som det kommer att talas om länge på kontoret. Vi på Älvkarleby Fiskecamping kan hjälpa dig att anordna allt du behöver kring ditt event och också tillhandahålla med professionella och skickliga fiskeguider.

Att fiska är en av de bästa aktiviteterna som man kan utföra om man söker efter harmoni och avkoppling men också spänning och förväntning. De flesta av oss har nog metat abborre eller försökt att fånga en gädda men detta är ingenting jämfört med att fiska lax i en forsande älv. När du ska fiska lax kommer du uppleva hur avkopplande det är att höra forsen brusa i en naturskön miljö samtidigt som du gör dina kast. När du får napp kommer lugnet att upphöra och istället kommer du att kastas in i den värsta storm du någonsin varit med om. Nu står du inför utmaningen att få hem den starkaste av våra fiskar, som i vissa fall kan väga upp emot hälften av din egen vikt. Kontakta oss om du vill prova på företagsfiske i Sveriges laxrikaste vatten.

 

Företagsfiske på Dalälven

När du ska anordna en kick-off, ett företagsevent, en företagskonferens eller bara samla personalen för en avkopplande aktivitet på en eller ett par dagar kan vi erbjuda dig en minnesvärd upplevelse. Vi har moderna konferenslokaler med möjlighet att ansluta all den teknik du behöver. Vi åtar oss att ordna med allt inför din konferens och kan också erbjuda er dryck, frukt och annan service som ni behöver under ert event. I vår restaurang kan ni sedan inta era måltider eller förbeställa om ni har några speciella önskemål. Stannar ni över natten har vi över 30 stycken campingstugor för uthyrning. Efter er konferens kan ni ta er an den stora utmaningen att fiska lax i Dalälven, tillsammans med vår professionella fiskeguide.

 

Välkommen till oss på Älvkarleby Fiskecamping

Älvkarleby Fiskecamping erbjuder campingplats, naturområden, massor av trevliga aktiviteter som exempelvis bastuflotte, grillkvällar och massor av andra aktiviteter. Dessutom har vi möjligheten att erbjuda er de bästa och laxrikaste fiskevattnen i Sverige, med en personlig fiskeguide som både lär ut och vägleder er till hur ni bäst fångar er storfångst. Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med ert företagsevent.