Fiska lax med företaget

Att genomföra teambuilding utanför företagets lokaler har bidragit till att skapa motivation hos många personer som arbetar i grupp. Att dessutom göra det i natursköna miljöer där en aktivitet består i att fiska lax kan bidra till att gruppen under mer rogivande former blir mer sammansvetsade.

Behöver du få projektgruppen att lära sig samarbeta bättre eller behöver gruppen förberedas inför ett nytt projekt? Då är en gemensam aktivitet under avkopplande former och utan prestationskrav ett bra sätt att bygga en sammansvetsad grupp. Det finns många aktiviteter som man kan göra tillsammans med sin grupp eller sitt företag men en lite roligare aktivitet som tilltalar många är att fiska lax tillsammans. Att fiska är både avkopplande och spännande samtidigt som det sker i en harmonisk naturmiljö vilket får de allra flesta att komma till ro. Vill du fiska lax med företaget är du välkommen att kontakta oss på Laxguiden för mer information om hur vi kan göra ditt företagsevent mer lyckat.

 

Fiska lax i Älvkarleby

Att fiska lax är något helt annat än att meta abborre eller pilka strömming. När man får en lax på kroken så börjar en spännande kamp som kräver fokus och viljestyrka för att få hem laxen. När ditt företag ska ha ett företagsevent för att få personalen eller en projekt grupp att fungera bättre tillsammans är en konferens med tillhörande laxfiske i Älvkarleby ett oslagbart event. Utöver spännande upplevelser på älven kan vi erbjuda massor av aktiviteter i en naturskön miljö. Våra konferenslokaler är moderna och innehåller all teknik som ni behöver för era konferenser. Lunch och middagar kan intas i vår idylliska restaurang men det går också att ordna grillkväll för de som önskar.

 

Att fiska lax

Hos oss kan alla fiska lax, även de som aldrig har fiskat förut. Våra erfarna och skickliga guider hjälper er med den grundgenomgång som ni behöver för att komma igång med fisket. Vi kan också tillhandahålla utrustning för ert fiskeäventyr. Du är välkommen att kontakta oss med era önskemål så ska vi göra vårt yttersta för att göra ert företagsevent mycket minnesvärt.

 

Kontakta oss för mer information

Laxguiden kan genom ett samarbete med Älvkarleby Fiskecamping erbjuda företagsfiske och laxfiske för sportfiskeintresserade. Campingen kan erbjuda övernattning i våra drygt 30 stugor. Det gör att ni kan förlägga ert företagsevent hos oss med konferens i moderna lokaler med tillhörande middag en dag och med teambuilding i form av att fiska lax tillsammans under dag två. Campingen erbjuder även många andra naturnära tjänster som exempelvis paddla kanot, vandringsleder, grillplats och mycket mer. Om du planerar ett företagsevent för ditt företag är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå er med ert företags teambuilding.