Välkommen att kontakta oss på Laxguiden!

Välkommen att kontakta oss på Laxguiden!

Vi är experter på guidade fisketurer som erbjuder företag & privatpersoner helhetsupplevelser med fiskeäventyr, boende, mat, bastu och andra aktiviteter.

Häng med på en guidad fisketur i Älvkarleby året om. Vår erfarna fiskeguide har själv fångar 3 laxar på över 20 kilogram. Vi har kort sagt koll på vilka metoder, fiskeredskap och fiskeplatser som ger bästa chans till napp och bästa möjliga förutsättningar för ett trevligt fiskeäventyr.

Älvkarleby Laxfiske & Camping

För att göra er vistelse så trivsam som möjligt, sätter vi ihop en paketupplevelse utifrån era preferenser. På Älvkarleby Laxfiske & Camping har vi god mat, trevliga boenden och aktiviteter som passar alla - vare sig du föredrar att basta och spela mini-golf eller vill fiska lax och havsöring med en kunnig guide. Vi ser till att alla trivs!


Välkommen att boka in företagsfiske eller ett fiskeäventyr med vänner och familj. Du kontaktar oss enklast via kontaktformuläret här på hemsidan, men vi svarar även via e-post och telefon. Vi är serviceinriktade och snabba att återkoppla med svar på alla era frågor och funderingar.

Telefonnummer

Älvkarleby Laxfiske & Camping:  026-72792
Laxguiden: 076-056 70 87

Boka en guidad fisketur

Vi erbjuder fantastiska fiskeäventyr utformade efter dina behov & önskemål. Som en del av Älvkarleby Laxfiske & Camping har vi möjlighet att erbjuda helhetsupplevelser till paketpris med mat, boende och äventyr som sent skall glömmas.