Företagsfiske omslagsbild

Vi på Laxguiden har över 20 års erfarenhet av guidade fisketurer

Vi arrangerar företagsfiske i Gävleborgs län. Att fiska är en trivsam aktivitet som bjuder på naturskön harmoni med personalen, vilket gör det till det perfekta sättet att spendera en kick-off eller annan temadag. Med våra skickliga fiskeguider når ni de bästa platserna och med hjälp av vår kunskap ökar chanserna till ett lyckat fiske!

Boka fiskeguide

Boka en fiskeguide till din nästa aktivitet

Kontakta oss för att fiska lax, röding, gös, gädda, abborre eller havsöring i Gävleborg - vi utgår från Älvkarleby Fiskecamping. Följ med oss på ett fantastiskt fiskeäventyr - vi utformar paketpris efter kundens behov & önskemål!

Webbsajten Företagsfiske drivs av Laxguiden som erbjuder expertguidade fisketurer i Gävleborgs län

Laxguiden erbjuder spännande fiskeäventyr för både företag, barnfamiljer och vänner - med både landsfiske till trollingfiske. Vi rekommenderar även guidade fisketurer för firande av svensexa, möhippa, kalas och andra festliga tillställningar. Kom i kontakt med oss för mer information om laxfiske & företagsfiske!

Företagsfiske, Laxfiske, Fiska lax bild

Din guide till laxfiske

Intresserad av att testa laxfiske i Gävleborgs län men vet inte vart du ska vända dig? Eller vill ni göra en rolig aktivitet med jobbet, vännerna eller familjen? Hos oss på Laxguiden kan ni testa laxfiske - med en otroligt kunnig fiskeguide.

Fiskeguide till företag i Gävleborg

Vi rekommenderar dig att boka in ett företagsevent i Gävleborg med inriktning fiske. Tillsammans med en fiskeguide får ni komma ut i naturen och pröva fiskelyckan under en avkopplande stund. Att fiska är en trivsam aktivitet som bjuder in till både stillsamma samtal och naturskön harmoni. Det perfekta sättet att spendera en kick-off eller annan temadag med företaget.

Företagsfiske, Laxfiske, Fiska lax bild
Företagsfiske, Laxfiske, Fiska lax bild

Fiska lax på Älvkarleby Fiskecamping

Att kombinera företagets konferens med att fiska lax tillsammans med din personal är en perfekt kombinationen som det kommer att talas om länge på kontoret. Vi på Älvkarleby Fiskecamping kan hjälpa dig att anordna allt du behöver kring ditt event och också tillhandahålla med professionella och skickliga fiskeguider.

Vad erbjuder vi på Laxguiden?

Vi har erfarna fiskeguider som sätter ihop paketerbjudande för företagsfiske - samt fiskeäventyr med familj och vänner. Tveka inte att boka in laxfiske med oss! Läs mer nedan om vårt samarbete med Älvkarleby Fiskecamping samt vår fiskeguide för företag & privatpersoner

Älvkarleby Fiskecamping
Älvkarleby Fiskecamping

Söker du efter spännande upplevelse...

Läs mer här

Fiskeguide för privatpersoner
Fiskeguide för privatpersoner

Är du en van fiskare eller vill du ...

Läs mer här

Fiskeguide för företag
Fiskeguide för företag

När du planerar ditt företags nästa...

Läs mer här

Boka en fiskeguide till din nästa aktivitet

Boka fiskeguide

Friskvårdsbidrag vid sportfiske

Företagsfiske är en otroligt rolig aktivitet att prova på tillsammans med personalen. Något som kan vara bra att känna till är att sportfiske är godkänt som friskvårdsbidrag. Skatteverket ser det som en friluftsaktivitet och naturupplevelse med inslag av motion - vilket innebär att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till din fisketur med oss på Laxguiden.